MARTAT

Martat on kansalaisjärjestö, joka edistää kotien ja perheiden hyvinvointia sekä kotitalouden arvostusta. Martat on poliittisista puolueista riippumaton järjestö.

Marttoja on jo lähes 45 000. Jokainen martta kuuluu jäsenenä marttayhdistykseen, joita on koko maassa noin 1 300. Marttayhdistykset kuuluvat piireihin, jotka vastaavat alueellisesta marttatoiminnasta. Marttapiirejä on 16. Valtakunnallinen keskusjärjestö on Marttaliitto ry, joka sijaitsee Helsingissä.

VALKOLAMMEN MARTTAYHDISTYS

Valkoon martat on perustettu toukokuussa 1948. Tänä päivänä olemme vireästi toimiva, eri-ikäisistä valko- ja loviisalaisnaisista koostuva yhdistys. Kokoonnumme yleensä kuukauden kolmantena maanantaina Valkossa , Valkon kylätalolla (Kauppakatu 4). Toimintaamme muodostuu kursseista, tuote-esittelyistä, kulttuurista sekä retkistä ja paljon muusta.
Teemana vuodelle 2011-2013 Hidastamalla hyvinvointiin. Yhdessä tekeminen ja oppiminen kuuluvat aina marttatoimintaan.

Mukaan toimintaan

Marttana pääset helposti vaikuttamaan oman yhdistyksesi toimintaan: martat pitävät marttailtoja, tekevät opintoretkiä, perehtyvät paikalliseen perinteeseen, osallistuvat yhteiskunnalliseen toimintaan ja kehitysyhteistyöhön, viihtyvät ja virkistyvät.

30€ jäsenmaksulla saat muiden jäsenetujen lisäksi 8 numeroa Martta- jäsenlehteä vuodessa.

Ulla Tammiruusu puheenjohtaja
Marja-Leena Airila varapuheenjohtaja